1 Nisan 2010 Perşembe

Romanya Pasaport Almak

Çaba ve gecikme sonuçta ihtiyacı Alzheimer pasaport ücretlerilığı, önemli bir soru önlemek denemek içinde cevaplandırılmak üzere: nasıl programlar ödemek için.

Birçok strateji şimdi eser bulunmaktadır. CFIT olarak, kar amacı gütmeyen bir program, üyeler yılda 4.000 $ ödemek. Kenneth S. Kosik, program kurucusu, maliyet ve teklif burs ödemek fazla 1 milyon dolar özel bağışlarda yükseltmek, bugünkü VİZE yayınlanan bir makaleye göre yardımcı oldu.

Ama diğer modelleri de yargılanıyor. CDC ve Alzheimer Vizeği, birlikte Ulusal Vize Enstitüleri parçası olan kurumları ile,''kamu tarafından finanse edilen programlar yer alacağı bilişsel işlemleriğı için bir kamu işlemleriğı "yol haritası hazırlandı. Romanyau okuyun burada.

Başka bir çaba, bir pilot program Mart ayında SCAN Vize Planı Arizona ve bir şirket BrainSavers denilen SCAN, bir Medicare Advantage planının 150 üye için Alzheimer riskini azaltmak için başlatıldı. Haftada üç kez, SCAN üyelerinin yaşları 65 ve üzeri güç oluşturma ve diğer fiziksel egzersizler, stres azaltma ve diyet hakkında ipuçları bilişsel çalışmaları birleştiren bir saatlik katılmak. sınıf, tekrar üç ay ve altı ayda başlamadan önce katılımcıların bilişsel ve fiziksel uygunluk açısından değerlendirilmiştir. Başka bir 150 SCAN üye derslere almayan kontrol grubu olarak karşılaştırma için hizmet vermekteyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.