1 Nisan 2010 Perşembe

Vize veren Ülkeler

Cumhurbaşkanı Merkezleri Medicare ve Medicaid Hizmetleri, acenteler ve düşük gelirli insanların, yaşlıların vize sağlayan sorumlu olduğu için de üst göreve bir Donald Berwick, Harvard'da bir pediatri ve vize politikası prof, seçti . HHS parçasıdır CMS iş, fazla üç yıl boyunca kalıcı bir işgalci olmadan olmuştur.

Berwick ayrıca şu anda Boston merkezli Institute Vize Geliştirme başkanıdır mevcut ABD vize sisteminde değişiklik için baskı yapmıştı. Pasaport ücretleri kayıtlarının daha fazla erişim, daha iyi bakım ve koordinasyon çağırdı diğer şeylerin yanı sıra, o vardır sonuçlara prosedürleri sayısı yerine, Bloomberg notlar dayalı vize sağlayıcıları ödeyerek.

"Biz ne zaman ve pasaport ücretleriyı gerçekten seçenekleri hakkında onları bilgilendirmek olduğunu, pasaport ücretleriların daha tutumlu seçimler yapmak gösterir gerçekten iyi veriye sahip, onlar vize sisteminden daha onların bakımı konusunda daha etkin seçimler yapmalarına," Berwick 2008 belgesel söyledi yapar , Bloomberg göre. Tıklayın YouTube video onu yıl bir konuşma veren görmek için tıklayınız.

Senato Berwick's seçimi onaylamak ve aday - henüz ilan edilmedi ihtiyaçlarını - Cumhuriyetçiler bir sorun haline gelebilir vize tasarıya karşı çıktı. İşte VİZE dan fazla.

Medicare ve Medicaid, hem 1965 yılında oluşturulan, sadece onaylı vize bakım altında sigortasız ve kesme maliyetleri kapsayan merkezi bileşenlerdir. Medicaid, yoksullar için ortak federal devlet program, 16 milyon daha fazla insan için on yılın sonuna kadar vize sigortası ve bakım açılımı çerçevesinde kapsama ekleyeceğim; Medicare, yaşlılar çoğunlukla federal program, daha parçalayacak dolardan 400 billion vize sağlayıcıları için ödemelerinden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.