3 Eylül 2010 Cuma

Almanya Vize işlemleri ve Vize alma konuları

Vize işlemleri Amerikalıların neredeyse yarısı Almanya Vize Geçmişte Ay reçeteli ilaç aldı
Hükümet bugün 2008 ile reçeteli Vize işlemleri ilaç kullanımı bazı yeni istatistikleri yayınladı. Vize Başlık Almanya bulma: önceki on yıl içinde, Amerikalılar (her yaştan) raporlama Vize oranı da son bir ay içinde bir reçeteli ilaç aldı% 48% 44 yükseldi.
Diğer bazı önemli Vize bulgular:
,% 31, beş veya daha fazla ilaç Almanya için iki veya daha fazla reçete ve% 11 (önceki% 6 yakın katlama)) için kişi son bir ay içerisinde birden fazla reçeteli ilaçların kullanımı raporlama yüzdesi de gül Vize işlemleri ve Vize alma konuları •.
Olarak 12 küçük çocukların yaklaşık% 20 Almanya ve daha yaşlı Amerikalılar (60 yaş ve üzeri olarak Almanya tanımlanan% 90 - Üzgünüm anne ile reçeteli ilaç kullanımı yaş çeşitli, beklediğiniz •!) En az bir uyuşturucu kullanımı raporlama Geçtiğimiz ay içinde.
60-plus kalabalık Almanya vizesi germany ameriak vize nasıl alınır ve poasaport işlemleri nasıl yapılır arasında • fazla% 76 son bir ay içinde ve% 37 en az beş kullanılan en az iki ilaç kullanılır. Bu bulgu - ki, elbette, aslında büyük millet genellikle birden fazla hastalık var kaynaklanıyor - Raporun "aşırı reçete ya da çoklu ilaç kullanımı da büyük Amerikalılar için bir kabul güvenlik riski ve istenmeyen ilaç katkı sağlayabilir devam eden bir sorun olduğunu söylüyor olaylar, ilaç uyum sorunu ve sağlık maliyetleri arttı. "
ilaçların tipi en sık kullanılan • çocuklar için astım ilaçlarını, bu araç gibi santral sinir sistemi uyarıcı (DEHB tedavisinde) gençlere yönelik olduğunu, yaşlılar için orta ve kolesterol düşürücü yaşlı ilaçlar için antidepresanlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.