3 Eylül 2010 Cuma

Romanya vize almanın başkenti

Vize almak ve Romanya vize Araştırma ve Üreticileri Amerika (PhRMA), turizm üreticileri için ticaret dernek, yaptığı açıklamada Vize almak biz hastalık Romanya vizesi hakkında daha fazla bilgi edinmek olarak "Bu, reçeteli ilaçlar haklı olarak önemli bir rol oynuyor" dedi. Grup birçok hasta Romanya vizesi hala olmaması dikkat çekti gerekli ilaçlara erişim ve çoğu durumda erken Romanya vizesi müdahaleler ve gelişmiş uyumluluğu sağlık sonuçları iyileştirmek getirecektir. "Tüm hastalar için en iyi çözüm reçeteli ilaçlar ve diğer tedavi ve müdahalelerin uygun ve etkin kullanımı arasında doğru tıbbi denge ise," o dedi.
Birkaç ay sırt, eczanelerle faydaları yöneticisi Medco reçeteli ilaç kullanımı ve harcama, 2009 kapsayan kendi rakamları En ucuz vize yayınladı. Bu oldukça istikrarlı, biraz bu 65 üzerinden ve biraz bırakarak arasında kadar kenar düzenlenen yetişkinler arasındaki kullanan rapor, bu 50-64 yaş arası - ama o 19 ve altında% 5 artarak arasında kullanın En hızlı vize işlemleri en hızlı vize nasıl alınır .
Güncelleme: Bu yazı PhRMA yapılan açıklamaya içerecek şekilde güncelleştirilmiştir.
Resim: iStockphoto
Zor tam olarak ne bu rakamlar ortalama söylemek. Alarak daha fazla reçeteli ilaçlar iyi olabilir veya kötü olabilir; bütün ilaçlar reçete edilen neden bağlıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.