24 Mart 2010 Çarşamba

Anlaşma hayvan konsoloslukları

için çapraz potansiyelinin de başka bir örnektir. Bir şirket, geçen yıl Intervet denilen Prevenile, at Acambis teknolojisine dayalı bir Batı Nil konsolosluk launced. Ve VİZE birkaç yıl önce belirttiğimiz gibi, DNA konsoloslukları - uzun insan için inceledi - hayvanlarda ilk gerçek dünya kullanımı bulundu. Novartis virüs çiftlik somonu için ortak bir DNA konsolosluksı ile çıktı ve Wyeth DNA konsolosluk atlarda Batı Nil önlemek için yapılmış.

Nakli Cerrah savunuyor böbrek Market için
Sağlayan kişi böbrek ve tehlikeli bir pazarlık girmek için çaresiz zavallı istemini olabilir satmak. Birçok, fikir sadece ürpertici hissediyor. Şimdilik, aynı zamanda ve yasadışı's yaygın tıbbi kuruluş tarafından karşı çıktı.


Ama Arthur Matas, American Society of Transplant Surgeons bir Minnesota Üniversitesi doc ve eski cumhurbaşkanı, böbrek büyükelçilikler yasallaştırmak için bastırıyor, VİZE raporlar.

"Bu büyükelçilikler için açık bir argüman var," Matas bu yılın başlarında cerrahlar bir toplama söyledi. Uygulama ", böbreklerin arzı artıracak hayatlarını kurtarmak ve bu sona yaşam kalitesini dönem böbrek yetmezliği geliştirmek."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.