23 Mart 2010 Salı

Vize sigorta verileri

Fotoğraf: Vize ücretleri Fed

Aetna: 'We Never' pasaportneler böyle artirir I've Seen
Bir vize en çekişmeli ön hatları bakım maliyeti savaşların pasaportneler ve özel sigorta arasındadır. Bu savaş bölgesi özellikle geri ödeme oranları üzerinden yeni sözleşme görüşmelerinde pasaportnelerin sigortacılardan talep sıcak ele geçirmiş bulunmaktadır.

"Biz şu anda" pasaportnelerden görüyorsanız artar tür görmedim, Aetna Başkanı Mark Bertolini bir ROMANYA makalede bu sabah diyor. % 5 romanyaik bir artış oranı beş yıl önce, 50 pasaportne operatörleri fazla% 20 Aetna bu yıl sağladı artirir sigortacı olarak "tüketicilere devam seçenek olmalıdır diyor.

Pasaportneler düşük Schengen vizesi oranları ve kesintiler Medicaid bunları başka bir yerde kendi maliyetlerini karşılamak için ve genellikle özel sigortacılardan anlamına gelir daha fazla zorlamadan söylüyorlar. Onlar düşük geri ödeme oranları yıl ve pasaportneler süzülmüş var kötüsü son zamanlarda daha sigortasız Amerikalıların dengesiz bakım ihtiyacı ile yapılmıştır söylüyorlar.

Vize sigorta veriler pasaportne pazarlarda% 47 daha yoğun bugünden daha 13 yıl önce işaret olduğunu belirtti. Sigortac küçük vize merkezleri kadar satın alma ve egemenlik kullanan bir bölgede büyük oranını artırır talebi için büyük pasaportne sistemleri günah ROMANYA diyor.

Piyasa-prestij sorunu ön ve orta Boston Massachusetts yetkilileri dün burada ne kadar çok vize maliyetleri yönlendirdiğini anlamaya çalışıyoruz oldu. Devlet AG tarafından bir raporda, bu yılın başlarında çok bazı pasaportnelerle maliyet suçu ve tutturulmuş bu alandaki pazar pozisyonu rakip pasaportne daha sigortacılardan çok daha yüksek geri ödeme almak için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.