17 Mart 2010 Çarşamba

Kısa Vadeli Pasaport Almak

Geçtiğimiz birkaç yıl içinde, kısa vadeli yamaları Medicare doktorlara kesintileri ödeme - bir yıl genellikle planlanmış - haline standart çalışma prosedürü. AMA ve AARP Kongre kalıcı olarak keser çağrısında tutar ödeme formülü kaldırmak istiyorsunuz, ancak bunu yapmak Kongre gerekli belgeler hakkında bazı çirkin gerçekleri yüzleşmek için - kesim olmadan gerekir, ulus üzerinde Medicare üzerinde milyarlarca daha yüzlerce harcayacak Önümüzdeki on yıl.

vize son-olarak-you-romanya artışları ya da harcama kesintileri ile tüm yeni harcama dengeleme gerektirir hukuk gitmek ödeme geçti. Olarak Hill dün kaydetti Ancak, bu yasa bir tür kaçamak: Kongre gelir veya tasarruf yeni kaynaklar bulmak zorunda kalmadan bir ek olarak $ 82 billion hekim ödemeleri için ayırabilirsiniz dahil. Bu tamamen mevcut ödeme sistemi hurda için yeterli değil, ama beş yıldır kesintileri ödeme planlanan engellemek için yeterli olabilir, Hill diyor.

Çünkü senatörler nasıl ödemek için anlamaya couldn't kalıcı kesim engellemek için bir tasarı vize, geçen yıl büyük ölçüde başarısız oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.