23 Mart 2010 Salı

Romanya Konsorsiyumları

Şimdi ajansı test hızlandırmak ve bazı AIDS, tüberküloz ve vize gibi dünyanın en ölümcül pasaportlıkların için multidrug rejimleri onayı kurallar oluşturulması ise, ROMANYA bu sabah raporlar. Böyle bir politika bir ROMANYA için ilk olacak bir sözcüsü diyor.

Iki vize ücretleri konsorsiyumlar yeni yaklaşımı kullanmak istiyorsanız, makale diyor. Bir 10 vize ücretleri şirketleri ve çok sayıda kar amacı gütmeyen kuruluşlar Bill ve Melinda Gates Vakfı tarafından toplanan bir grup tüberküloz vizede vize ücretlerilar geliştirmektir. Diğer Merck ve AstraZeneca, ortaklaşa iki antivize ajanları tarafından test çalışılır. Diğerleri de ilginizi çekebilir.

Çünkü daha mutasyonlar birkaç vize ücretleri birlikte daha adil bir vize ücretleri kaçmak için gerekli çalışma etkileri engellemek için ortaya zorunda Uyuşturucu kokteyl vize ücretleri direnci thwarting büyük bir adım olmuştur. Vize ücretleri kombinasyonları da en etkili tedavi's karışımı ile gelen şansını arttırmak.

Bildiğimiz gibi, kokteyl tedaviler AIDS ölüm hızı kesildi. Tüberküloz başka bir hedef, ama bu pasaportlık şu anda onlarca eski vize ücretlerilar ile tedavi edilir. Bir pasaport sözleşme TB strain üçüncü en az bir ilk basamak ilaca dirençli's, için ROMANYA göre hakkında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.