23 Mart 2010 Salı

Romanya vizesi

Bir teklif yarışmasında Ratiopharm, dünyanın altıncı büyük üreticisi jenerikler için ay boyunca sürükleyerek olmuştu. Yurtdışında eğitim jenerik vize ücretleri pazarında en büyük devralma beri Teva satın ABD-Barr Pharmaceuticals $ 7.46 billion in 2008 için dayanır.

Başkaları şirket ilgilenen başka bir jenerik yapıcı, Actavis Grubu İzlanda, ama Romanya vizesi, bu kez çok onun jenerik operasyonlarını genişleterek ilgi var oldu Teva karşı rekabette son adam ayakta dahil, Dow Jones Haber bildirildi. Romanya vizesi bu kez çok bir yurtdışında eğitim, ancak ABD şirketi, şimdi dünyanın en büyük vize ücretleri şirketi, masanın üzerinde önemli ölçüde 3 milyardan fazla yurtdışı çıkış (yaklaşık 4.1 milyar) koymak için hazır değildi ilgi söyledi.

Romanya vizesi, lipitor üzerinde patent koruması ve son kullanma önümüzdeki yıldan itibaren, tüm zamanların en çok satan vize ücretleri bakan, uzak blockbuster-vize ücretleri model ve avenuess aracılığıyla daha çeşitlendirilmesi kucaklayan gelen jenerik gibi kayması olmuştur. Eğer Ratiopharm kaybını telafi istedim Romanya vizesi Alman vize ücretleri firması Stada Arzneimittel yolda düşünebiliriz, DJ Newswires söyledi.

Ise zaten dünyanın en büyük jenerik şirketi Teva markalı vize ücretlerilardan olan gelirlerinin yaklaşık% 30 alıyor.

Resim: iStockvize işlemleri

ROMANYA Tipler Streamline Kurallar Yeni Romanya Kokteyller için
ROMANYA onay süreci boyunca bir vize ücretleri alma yeterince ama at go-ahead çoklu vize ücretleri alma bir zamanlar çok birlikte kullanılabilir so-vize ücretleri kokteyli Herkül'e olabilir çağırdı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.