23 Mart 2010 Salı

Senato vize planı

Yeni tahmini olarak, tarafsız CBO numaralarını birkaç yolu kesti. Tahminler en dikkat Kongre aslında mevzuatın iki parça - ki henüz Evi ve sözde bir uzlaşma tasarının vize opus değişiklik yapmadan kabul etmemiştir Senato vize planı Aralık ayı sonlarında geçti oylayacak varsayıyorum alıyorum hem odaları hala oy gerekir.

Eğer durabiliriz Yani bir sayı kümesi daha, gidiyoruz:

Kapsamının genişletilmesi için ilk on yılda sekmesi $ 940 milyar dolar. Kapsamı ve Cadillac "vize planları" vergi gibi diğer öğeler olmadan işçiler ve işverenler tarafından ceza ödemeleri sonra ekledi kapsamının net maliyeti 794 milyona olur.
Öngörülen bütçe açığının $ 138 milyar 10 yılda küçültmek olur.
Bazıları 32 milyon sigortasız vize sigortası alırsınız. Bunlardan, 19 milyon kişi 2014 yılında kapsama alma başlayacaktı.
Schengen vizesi harcamaları% 1.4 yılda ve Schengen vizesi's ödeme gücü en az dokuz yıl uzatılmış olacağını azaltılacak.
Federal vize harcamaları sigorta santralleri $ 466 milyar on yıl içinde, çoğunluğu olan çalışma ile kapsama alamadım insanlara yardım amacıyla olacaktır.
The $ 940 milyar Yurtdışı çıkış'ya mal sayısı Demokratlar için haber için, $ 950 billion ki Beyaz Vize almak ilk paket maliyeti tahmin bile vardı aşağıda düşmesi iyidir. CBO hala çift kontrol etmeyi onun tahmin nedenle bugün sadece ön olarak yapacak çok söyledi.

Teva Outwrestles Romanya vizesi, Kara Jenerik Maker Ratiopharm
Dünyanın en büyük jenerik vize ücretleri üreticisi büyük bir duyuru ile bu sabah İsrail'in Teva Romanya Almanya'nın Ratiopharm Grubu Romanya vizesi karşı teklifi kazanmıştı is getting. Pricetag: 4,97 $ billlion.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.