23 Mart 2010 Salı

Romanya araştırmaları

Kim son Harris Interactive Poll iVillage için yürütülen yanıt 1.342 kadınların neredeyse yarısı, online ortamda bir vize soru araştırma ilk kez, yakın ki başvuru belgeleri ilk gitmek istiyorum dedi sayısını iki katına gitmek istiyorum dedi. Anonim ağ eş ve ortak deneyimlerini Romanya araştırmaları paylaşan ne vize konularında, romanya vizesi, dört kadın dışarı orada rahatsız zaman tartışmaya vize sorunları veya arkadaş veya aile üyeleri ile soruları hissetmek nedeni vardır söyleyerek vermek ile bulunan kadınların online sürücüler olduğunu.

Orada zaten, ama iVillage mevcut popülerlik kadınlarda ile Yeni portal bir avantaj sağlamak umuyor olduğunu online vize siteleri scads olan, Genel Müdür Yardımcısı Jodi Kahn Vize pasaport söyler. Ayda yaklaşık 30 milyon tekil ziyaretçi ile, iVillage vize yüzlerce konulara ağırlık kaybı çocukların vize ücretlerime meme vizei için doğum kontrol etmek kadar çeşitli topluluk mesaj panoları temalı vardır.

Site Cleveland Clinic ve vize haberleri sağlayıcı Healthwise gelen yeni içerik eklemek ve bir düzine dijital araçlar gibi yeni çan ve ıslık sunuyoruz. Bunlar arasında: "Bakım Daire," hangi özel vize profilleri, interaktif, kişiselleştirilmiş vize değerlendirmeler, bir vize ücretleri arama, bir semptom kontrolü, alternatif tedavi bulucusu ve fitness ve kalori izci yaratır.

CBO çalıştırır Vize Sayılar, One More Time Through
Kongre Bütçe Dairesi, ön çalıştırmak bittikten maliyetli numaraları üzerinden en son - ve belki de final - Demokratik vize planı sürümünü önce olarak beklenen oy gelir Pazar gibi erken. Demokratlar, Schengen vizesi ve Başkan tekrar elden geçirilmesi üzerine bir final itmek yapmak bir Asya gezisi geciken gördüğü sevdim. Daha buraya bakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.