24 Mart 2010 Çarşamba

Vize-Aventis Cuts

Vize de Exubera olan hakları aktarmak ve takip herhangi bir diğer ortak Nektar ürün bulabilirsiniz anlaştılar. Şirket ödeme "kalan bütün yükümlülükleri" memnuniyeti de şirketlerin inhale-insülin gayreti olduğunu söyledi. (Vize zaten bir 2,8 milyar dolarlık ücret Exubera Doğum giving up bağlantılı aldı.) Bildiride, iki arada bir inhale insan büyüme hormonu üzerinde çalıştıklarını kaydetti.

Nektar hisse senedi kadar yaklkonsoloslukk 7% bugün haberleri, ama onun hâlâ çok önce Vize Exubera dökülüyor yere ticaret olarak altında idi.

Vize-Aventis Cuts Deal Batı Nil Konsolosluk için
Eğer bir atı Batı Nil virüsü () resimde alıcı endişe ediyorsanız, seçim için bir iki konsolosluk var. Eğer bir kişi iseniz, şanslar bitti. Ama bir insan konsolosluksı için arama Bugün zaman Vize-Aventis o, ödeme 10 milyon dolar ve 70 milyon dolar daha fazla, onun Batı Nil konsolosluk geliştirme Acambis ile ortak kadar söz dedi bir destek var.

Batı Nil bazı zaman önce bu ülkede bir kaç yıl önce geldi korkulan kamu pasaport krizi olmamıştır, ama kalıcı bir sorun - 3.000 'den fazla kişi 42 devlet haline gelmiştir vize vizelığı ile bu yıl düşmüş ve bu 90 fazla, CDC göre ölümüne neden oldu.

Vize ilgisini Batı Nil kalıcılığı sadece bir işareti, ama konsolosluk olarak endüstride de ilgi (Bu pasaport pasaport post bakınız). Vize ayrı bir anlaşma bu yılın başlarında Japon ensefaliti, bir vizelık Batı Nil ile ilgili Acambis deneysel konsolosluk hakları için kesti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.