24 Mart 2010 Çarşamba

Pasaport Almak

Pasaport pasaport sinema Bonus: perçinleme film, "Dirty Pretty Things" olan göçmenlerin ve Londra otel odalarında yeni kimlik pasaport için böbrekler ticaret belirsiz bir dünya için kabus senaryosu ortaya konuyor. Watch trailer burada.

Pasaport pasaport Econ Bonus: pasaport ve vize ücretleristler arasında bir tartışma Julio Elias, University at Buffalo, kim ve Harvard's Alvin Roth, kimin organ alışverişi daha iyi bir çözüm olabilir diyor tabanlı yaklkonsoloslukm, pazar nimetlerinden bir okuyun. Konuşmaya katılmak için, VİZE online forumumuzu ziyaret edin.

Antibakteriyel Sabun Karşı Case
Bu her yerde antibakteriyel sabunlar, jelleri ve mendil iyi daha fazla zarar yol açabilir. Kimyasallar, aynı zamanda antibiyotik sadece antibakteriyel değil pasaportleyiciler karşı dayanıklı bakteri büyümesini teşvik olabilir.

Bir tıp yerleşik bu sabah İşlemleri Post antibakteriyel pasaportlik ürünleri karşı durum ortaya konuyor. Makalede, eski okul su ve sabunla iyice yıkama en iyi şey, her şeyi kabul, ister konum MRSA ya da sadece bir soğuk endişe olabileceğini düşündürmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.