15 Mart 2010 Pazartesi

Vize ücretleri

Tedbirler izinler ve romanya hakkında bilgiler. Vize almakç cumhurbaşkanı tarafından listelenen sahtekarlık önleme kadar konulu dahil olur ve Vize ücretleri Tasarruf Hesapları genişletiyor. Birçok doktor kalpleri sıcak takip etmek gerekir: malpractice suit yerleşme ve hekimler için Medicaid Geri ödemeler, özellikle de revizyon doktor ihtiyaç duyacakları daha alıcılar için Medicaid faydalar ekleyerek olacaktır artırılması için alternatifler bulmak istiyor diğer iki fikir.

Belgeler Medicare programı da dün iyi haber var zaman Senato 10 milyar dolarlık fatura için hekimlere bir 30-a 21% Medicare ödeme kesintileri günlük gecikme dahil Sen Jim Bunning itirazlarının üstesinden katılmak. Corbra program kapsamında vize ücretleri sigorta sübvansiyonları da genişletme paketinin bir parçası vardı boyunca otoyol fon, işsizlik yardımları ve diğer hükümleri bir hodgepodge ile.

Bunning destan daha fazla için, burada, burada ve burada da okundu olarak bizim mesaj burada ve burada. Senato çoğunluk lideri Harry Reid, bir tek o da devletlerin kendi Medicaid bütçeleri ile ilgili yardım verecek doktorlar için yüksek Medicare ödemeler yıl uzatma önerdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.