15 Mart 2010 Pazartesi

Şengen iŞ Adamı Vizesi

Şengen yani iş adamı vizesi ve Romanya şartı koşulları. Birçok uzman ve yatırımcılar yandan düş kırıklığına uğramış durumda. Sonra sonuçlar çıktı Medivation hisse senedi yaklvizesik% 68 azaldı. Okumak DJ Newwires burada daha fazla.

Süre çok Dimebon bu demektir, sonuçları, "hiçbir emin boru hattı bir şeyler," Robert Egge, VP kamu politikası ve savunma ve Alzheimer Derneği, Vize ücretleri blog söyledi bize ne hatırlatıyor söylemek için erken.
Cumhurbaşkanı Obama dün kapalı diye birkaç maliyet fikirleri Cumhuriyetçiler, geçen hafta iki partili vize ücretleri zirvesinde vurgulanan tasarrufu açık olduğunu söyleyerek şeyler başladı. Kongre liderleri bir mektupta, Obama dört GOP-vize ücretleri Meclis ve Senato Dems şimdi oylar daha sonra bu ay koymak için bekleniyor mix öğe destekli ekleyerek önerdi.

Cumhuriyetçiler başkanlık jest tarafından, bir fikir birkaç benimseyerek söyleyerek mollified değildi âdeta $ 1 trillion revizyon paketi düzeltmek için yeterli değildi. Obama son vize ücretleri Beyaz Saray'da konuşmasında itin hakkında bugün daha fazla konuşmak hedefleniyor. Daha fazlası için, burada, burada ve burada görebilirsiniz.

Nöron Resim: iStockphoto

A Hızlıbaşlangıç Food-Emniyet Bill?

Vize ücretleri Geçen Hafta: Obama GOP Fikirler, Medicare Cuts kaçınılmalıdır Ekle
başkonsolosluk ve büyükelçilik ücretleri başlıkları Lots bu sabah, en Demokratik elden geçirme çabalarını çevreleyen. Bu arada, Senato doktorlara Medicare ödemeleri Sıkma önlemek için bir çıkış yolu düşündü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.