23 Mart 2010 Salı

Fotoğraf: iStockvize işlemleri

Vize ortakları olan bir durumda en büyük pasaportne ve başvuru belgeleri ağlar, kabul çalışan bir yönetici yaptığı maliyet sorunun parçası gibi gruplar vardı, ama sadece bir parçasıdır, Boston Globe bildirdi. Nüfus yaşlandıkça vize hizmetleri giderek artan kullanımı bir başka önemli maliyet sürücüsü sağlayıcıları karşı karşıya olduğunu, Ortaklar COO Thomas Glynn söyledi.

Hala orada sağlayıcılarının maliyetleri üzerinde yapabileceği daha, dedi. "Bir maliyet sorunu var mı? Evet. Bunun üzerinde çalışıyor musunuz? Evet. Bunun üzerinde yeterince çalışma var mı? No''Glynn Globe söyledi.

Pasaportne ve sigorta arasındaki bölünmeyi hiçbir şey yeni ve tekrar ulusal vize-revizyon tartışmaya görülmüştür. Uzak yakın zamanda gitmek olası değil.


Vize Bill: ne zaman Might Beyaz Vize almak Kutlama Begin?

Bize Kızlar, iVillage Başlattı Vize Sitesi Sadece Kadınlar Arasında
iVillage, bir kadın için en büyük Web sitelerinin, bir kadın tutku vize sorunları ve sorular için online yardım arayan yararlanmak için ümit ediyor - özellikle de onlar da kimseyle tartışmak için utanç vardır.

iVillage yeni bir vize portalı bugün, kendi sitesine bir yeniden bir parçası olarak geçen sonbaharda başladı başlattı. General Electric onun Healthymagination girişimi, altı yıl, bu kadar bir hedeflenen tüketicinin eline vize bilgi almak hakkına sahiptir 3 milyar dolar programının parçası olarak piyasaya sponsor olmayı kabul etti. (GE Comcast iVillage için NBC bir ebeveyn kontrol hissesini Universal satmayı kabul etti.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.