17 Mart 2010 Çarşamba

Avrupa Vizesi Almak

Romanya: avrupa ülkeleri Vize Başvuruları
Hatırlatma: Medicare, Medicaid gerekli belgeler Gobbling misiniz
StethoscopePresident Obama'nın gerekli belgeler hala haber bu sabah, ve orada ilginç Vize Başvuruları malzeme bol orada. Ama Medicare ve Medicaid üzerinde büyük sürücüleri zorunludur harcama - büyük, hızla bunun amaç dışında maliyeti artan nota duraklatma değer Obama'nın (veya herhangi bir cumhurbaşkanının) zorunlu olmayan harcamalar için yıllık öneriler.

Bu PDF, hangi Bölüm Vize Başvuruları ve İnsan Hizmetleri of Obama's önerilen finansman açıklar sayfalarda 5-7 masada bir göz atın.

Toplam ihtiyari harcamalar CDC, NIH, bu tür bir şey için (fon) $ 82,8 billion vardır. Tabii, bu para çok şey. Ama Medicare mevcut yasalar için zorunlu harcamalar $ 489.3 billion vardır; Medicaid için rakam $ 264.5 milyar dolar.

Yürürlükteki yasaya göre, Medicare harcamanın ve Medicaid $ 58 billion 2010 ve 2011 arasında artması ayarlanır. Extra $ 25.3 billion Medicaid finansmanına cumhurbaşkanı tarafından önerilen ve sadece yıl Throw-Medicare için yıllık büyüme üzerinde ve Medicaid tüm HHS ihtiyari harcama birleştirilen karşılaştırılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.