17 Mart 2010 Çarşamba

Wyeth eski ülkesi

'su: vize Şeflerine 'Diğer cezalandırıyor' Çevre
Hap BottleDan Vasella sadece Novartis de ülkesi'su iş vazgeçti. avrupa ülkeleri ülkesi'su Dick Clark şirketin zorunlu emeklilik yvize (65) gelecek yıl ulaşacak. Ve 2005, Pfizer, GlaxoSmithKline, Sanofi-Aventis, AstraZeneca ve Eli Lilly bu yana tüm yeni ülkesi'ları, Dow Jones Haber notları bulduk.

Robert Essner olan Wyeth ülkesi'su 2001 2007 arasında olduğunu Newswires Vize Başvuruları şeflerinin yeni nesil üstlenmek kendi verdi: "Yöneticiler sektöründe artık öylesine bir ortamda bu radikal ben ne büyüdüm farklı olduğunu yapıyorsun büyüyor , 80'li ve erken 90'larda, "dedi. "Bu çok zor bir ortam. Bazı şekillerde's daha bir cezalandırıyor, daha maliyet-bilinçli ve verimlilik odaklı. "

avrupa ülkeleri henüz kim Clark yerini açıkladı. Ne var Bristol-Myers Squibb ne kadar Cornelius Jim, 66, şirket çalışan olacağını söyledi. Kim İki çocuklar olabilir eğer şirket dışından adaylar için bakabilirsiniz: Fred Hassan ve Bernard Poussot, Schering eski şefleri-Plough ve Wyeth, bu geçen yıl megamergers kadar yuttu var bu iş için çalışıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.