23 Mart 2010 Salı

vize ücretleri

O Sık sık altına markalı jenerik vize ücretleri üreticileri üreticileri daha ucuz taklitçi sürümleri piyasaya önümüzdeki durak birşeyler vermek yurtdışında eğitim eleştirdi vardır. Genellikle markalı ve jenerik vize ücretleri üreticileri arasında patent yurtdışında eğitimzlıklarının yerleşim dahil fırsatlar, tüketicilerin markalı yüksek fiyatlar ödeyerek yol kadar genel karşıtları geliyor.

Başkan Schengen vizesi'nın vize önerisini geçen ay açıkladı gibi fırsatlar da Federal Ticaret Komisyonu ve ayrı bir tasarı Vize almak da böyle bir yasağın hoşlanmadığı nix bir sağlanması dahil. Ama bunun olacağını, revizyon paketinin bir parçası olarak en azından artık kongrede oy yaklaşıyor gidemez.

Çünkü Demokrat liderler, daha da bir gürültü daha zaten yüzü Meclis ve Senato arasında bir uzlaşma fatura almaya çalışırken kadar atar hükümleri önlemek için çalışıyoruz nedenidir. Destekçileri bu gecikme sorunu daha sonra yıl içinde dönebilirsiniz düşünüyorum.

"Biz oldukça biz gidiyoruz, bu yıl yapılması elde edebilmek için iyimser konum," MTK Başkanı Jon Leibowitz dün Dow Jones Haber söyledi. Bizim gibi çok destek var "Biz, bu büyüyor, ve bu iki partili hissediyorum." MTK suçlaması fırsatları tüketicilerin maliyeti 3,5 milyar dolar bir yıl.

Ama Genel Romanya Birliği tüm ödeme yasaklayan-için-gecikme yurtdışında eğitim kötü ile iyi yerleşim dışarı süpürme tarafından tüketicilere zarar vereceğini söyledi. "Böyle bir genelinde--board yasak, piyasaya düşük maliyetli jenerik vize ücretlerilar getirmek için gereksiz bir engel oluşturarak patent zorlukların sayısı jenerik getirdiği azaltacağını," Kathleen Jaeger, grubun CEO'su, yaptığı açıklamada.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.