24 Mart 2010 Çarşamba

Vizeler ve gruplandırmalar

Birçok vize kötü, derecelendirme ve tüm para konusunda kusurlu olduğunu belirtti bağırdı var. Vizelar gruplar Connecticut davalar açtı ve Seattle konsoloslukları engellemek için. Yaz, Cuomo () resimde beri derecelendirme üzerinde Warpath olmuştur. O UnitedHealth dahil olmak üzere birçok plan, değil vize uygulamaya-New York sıralama konsoloslukları onun Tamam, mevcut sıralamaları haklı çıkarmak için Cigna ve Aetna dahil diğerleri, sordu olmadan uyardı. (Arka plan için konu hakkındaki Ağustos sonrası bakınız.)

Geçen ay bölüm olarak, Cigna vize vize kalitesini ölçmek için ulusal standartlar kurulan kullanmaya karar verdiler; tam olarak nasıl docs saflarına ifşa ve net bir şekilde tanımlamak nasıl sıralama içine maliyet rakamları.

Aetna's anlaşma bugün, ama Cigna anlaşma aynalar gibi Cigna yapmak için gereklidir Cuomo bir sözcüsü şirket New York değişiklikleri ülke çapında değil, yapmak için kabul ettiğini söyledi. Cuomo ve Aetna Amerikan Tıp Derneği, AARP New York ve başkalarının gelen anlaşma için destek aldı. (Basın büyükelçiliklersı bakınız.)

Büyükelçiliklerda, Empire Blue Cross Blue Shield, WellPoint bir birim, "Aetna anlaşma" İmparatorluk şeffaflığını çabalarının genel ilkeleri ile tutarlı olarak adlandırılan ama Cuomo, vize ve diğer görüşmelerin devam dedi. Bir UnitedHealth sözcüsü hemen yorum için ulkonsolosluklamadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.