24 Mart 2010 Çarşamba

Pasaport ve Vize dereceleri

George W. sayar, HVTN, o konferansta tartışılan konu bir panel üyesi ile bir emekli bulkonsoloslukcı vizelık vize eski, koruma o lehine kör savundu. Aksi takdirde, "Bu herhangi bir konsolosluk ya da bağışıklık yanıtı hakkında kritik sorulara cevap vermek zor olacak" sayar Pasaport söyler. "Sadece benim için bu bir zorunluluk olan için bu kadar cesurca istekli olduklarını katılmak için teklif etmiş, bu araştırma dışında en kesin bilgi almak için [katılımcıların] zorunda görünüyor."

Pasaport pasaport Soru Day: Merck ve ortakları doğru karar mı?

Aetna Going Ulusal Vize Dereceler için Düzenlemeler ile
Başka bir pasaport sigortacı New York Başsavcısı Andrew Cuomo baskısı altında vize düzey konsoloslukları değiştirmek için kabul etti. Ama Aetna, üçüncü büyük Amerikan pasaport sigortalarından, ülke değişiklikleri almak için ilk, Cuomo ofisi söyledi.

Sigorta oranı bazı vizelar planları yayıyoruz edilmiş olarak diğerlerinden daha, bazı tüketici grupları bir adımdır söyleyerek daha iyi. UnitedHealth seçilen kendi ağında "UnitedHealth Premium" etiketi birkaç verir; Aetna adı "Aexcel altında sık listeler." Bazı pasaport planları katılımcılar mali teşvikler tercih docs - örneğin himaye vermek, onları daha şarj ile hekim tarafından görmek düşük oy verildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.