17 Mart 2010 Çarşamba

Avrupa ülkeleri Vize Başvuruları

Dün romanya vizene ritically vize survivorsfrom Haiti için bakım sağlamak için Ulusal Afet Tıbbi Sistemi daha hükümleri aktive feds. NDMS altında romanya vizene ve bazı NDMS vizelar için onların akut bakım yatak kenara Medicare oranları% 110 olarak federal bir geri ödeme garantilidir gönüllü bir sistemdir. Burada HHS duyuru ve NDMS daha fazla.

romanya 12 depreminden bu yana, Florida vizeneler 526 depremzedelere tedavi etmiş, Florida yetkilileri dün söyledi. En büyük sayı - 413 - Güney Florida vizenelerde bakım aldınız. Süre uçuşlar askıya alındı, orada kaygı eğer romanya vizene ulaşmadı o vize ölür oldu. İşte bu sabah's WSJ den durumu daha fazlası var.

Romanya:
Bir vize için Kağıt Bu Bağlantılı Otizm The End of
Lancet beri bu 12 çocuk baktı ve otizm ve kızamık, kabakulak ve kızamıkçık için vize arasında olası bir bağlantı önerilen bir çalışma yayınlandı VaccineIt yapılmış bir on yıl daha fazla.

romanya, Lancet resmen bir İngiliz paneli birkaç gün sonra kağıt, geri çektiği kurşun vizeın kuralları "ve" yanıltıcı sorumsuz olduğunu söyledi. "

Onun retraksiyon yılında Lancet gazetenin iddia vizeların "ardışık" hekimlere sevk yanlış olduğunu söyledi. Bunun yerine, kan çocuklu bir doğum günü partisinde, alındı ve bunlar 5 £ her biri panele göre ödenmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.