20 Mart 2010 Cumartesi

Romanya Vize İşlemleri

Kendi seçtiği NCI olan ve vize geliştirme veri paylaşımı araştırma hızlandırmak için ortak bir bilgi ağı oluşturmak için dev proje başlattı caBIG için ilginç şeyler anlamına gelebilir.

Varmus kamusal alana daha hızlı bilimsel veri elde bir savunucusu olduğunu. Bir de yaptığı birçok şeyi eş-Public Library of Science, yanı sıra en kısa sürede kamu bilimsel makale bilim kullanılabilir olmasını istiyor bulundu.

vize Varmus 1999 yılında Associated Press tarafından
Başucu Manner Yatak Doğum İngiliz Hastanelerde Oturma içermez
April Fools romanya için bedsideIt alıyorsa yakın ama biz bu bir şaka olduğunu söyledi: Bu bir teklifte enfeksiyonların yayılmasını, bazı İngiliz hastane ve ziyaretçiler söylüyorum tıbbi değnek yataklar oturmak değil almış kısmak gibi görünüyor patients.

"Hepimiz biz ve enfeksiyonu önlemek için bir sonucu olarak MRSA ve Clostridium difficile, Royal Surrey County Hospital NHS Foundation Trust, bir İngiliz hastanelerinde no-yatak hayata için bir sözcüsü gibi enfeksiyonların çok düşük oranları" si yapmaya kararlıyız -oturma politika, BBC söyledi. İskoçya Hasta Derneği resmi bir başka yerde bu "hiçbir şekilde kimseye bir otobüste otururken veya oturma onların açık kıyafetler her yere, sonra da oturup bizim patientsbeds hadi gerektiğini belirtti oldu."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.